Нашата История

Бирария CoolDown отвори врати на 19 Септември, 2019. Ние сме местен бизнес с изцяло собствено финансиране, и сме горди от този факт.

Бирария Cooldown е основана от страстни геймъри, които от години си мечтаят за спокойно място, където човек може да се отдаде на хобитата си, без да го гледат странно.

Нашият екип

CoolDown е много повече от място. Това, което прави заведението ни специално е екипът от млади, амбициозни и талантливи геймъри. Всеки един от нас е професионалист с години опит в своята сфера. Щастливи сме, че успяхме да преодолеем всички предизвикателства пред които бяхме изправени и запазим колектива, с който започнахме. 

Вал и Ал

Те са заедно от вече 8 години и да отворят заведение за геймъри е тяхна мечта, която се сбъдна.

Вал е Гейм мастърът и младият управител на CoolDown. Тя има дългогодишен опит с грижата за гости, натрупан в семейния хотел на родителите й. Фен е на Вещера преди да стане модерно и играе World of Warcraft (Орда, естествено).  Вал обича да чете фентъзи книги в малкото свободно време, което има.

Родителите на Ал направиха грешката да го направят геймър още от детската градина, когато отвориха една от първите Зали за Аркадни игри в Бургас. Най-ранният му спомен свързан с игрите е как се промъква и изгризва джойстика на Атарито, защото брат му и братовчед му не му дават да играе с тях. Любимата му фраза от игра е “Justice demands retribution.”